Dropcat tudástár

Cikkeinkkel, videóinkkal segítünk webshopod felvirágoztatásában. Demo hozzáféréssel többféle anyag lesz elérhető számodra, Dropcat partnerként pedig az összes tudásanyagunkat rendelkezésedre bocsájtjuk.

Egytermékes webshop indítás

Az egytermékes webáruházak előnye, hogy könnyen fókuszáltak és egyszerűen kezelhetőek. Egy jól meghatározott termékkörre koncentrálva könnyebb célközönséget találni és hatékonyabban elérni. Az ilyen specializált üzletek gyakran nagy sikert aratnak, mivel…

A TikTok, mint marketingeszköz

A TikTok marketingszerepe a vállalkozások életében vitathatatlan.  A platform sokféle lehetőséget kínál, az influencer marketingen túl a hashtag kihívásokkal is rengeteg embert tudsz megszólítani. Óriási piac, hatalmas célközönség. Széleskörű elérés Világszerte…

Hogyan segíthet neked a ChatGPT?

Az elmúlt időszakban már biztosan te is hallottál a ChatGPT-ről, rengeteg előnnyel rendelkezik és rengeteg időt spórol meg neked vagy az alkalmazottaidnak.  Használata rendkívül egyszerű, szinte olyan mintha egy ismerőssel…

Miért jó a demóra regisztrálni?

Partnereink mondták

K.Róbert
K.Róbert
Tovább olvasom
" Több dropshipping rendszerben működő lehetőséget elemezve végül is a Kütyüsökre esett a választásom, mikor is úgy döntöttem elindítom saját webáruházamat. Ebből lett aztán egy több éves jól prosperáló üzleti kapcsolat. A 7 -szeres Ország Boltja győztes, Szerethető Munkahelyek díjazott KütyüBazárnál minden feltétel adott, hogy elérd a céljaidat" 
D. Árpád
D. Árpád
Tovább olvasom
"Sokáig kerestem a megfelelő partnert a webshopom elindításához. A dropship teljes körű segítséget és szolgáltatást biztosított az elinduláshoz és azóta is! A legjobb választás volt!"
V.Sándor
Tovább olvasom
" Már évek óta használom a rendszerüket. Nem kell raktároznom, csomagolnom, csak az eladással foglalkozom. Elégedett vagyok a szolgáltatással. Az ügyfélszolgálat segítőkész és gyors, az elszámolás mindig pontos. Csak ajánlani tudom!"
V.Imre
Tovább olvasom
"Már régóta együttműködünk. Együttműködésünk során nem tapasztaltunk hiányosságokat, minden a legnagyobb rendben zajlott. A termékek biztonságban megérkeztek a vevőinkhez. Az ügyfélszolgálat is szépen teszi a dolgát."
Előző
Következő

Maradtak kérdéseid?

Ahhoz, hogy dropship partner lehess az alábbi feltételek szükségesek:

  • Betöltött 18. életév
  • Egyéni vállalkozás, Kata vagy cég szükséges hozzá, mert kereskedelmi tevékenységet folytatsz a dropship szolgáltatással.

Lehetőséged van ingyenes kipróbálásra, ehhez kérj demo hozzáférést.
Ezzel már láthatod a teljes termékkínálatot, az ajánlott eladási árakat és korlátozottan hozzáférhetsz tudásanyagainkhoz is.
Ha megtetszett a rendszer és csatlakoznál hozzánk partnerként is, akkor ezt a partner regisztrációval teheted meg.
A regisztrációt követően e-mailben elküldjük neked a hozzáférést a vállalatirányítási rendszerünkhöz, amivel már tudjuk fogadni az éles megrendeléseidet.

Az első számlát a vállalatirányítási rendszerünkhöz tartozó hozzáféréssel együtt kapod meg. Amennyiben mégis meggondolod magad, az előfizetésed bármikor lemondhatod!

A demo felületünkre a regisztráció ingyenes.
A partnereinknek a havidíj nettó 6.990 Ft + ÁFA, amit egy biztonságos, SimplePay linken keresztül ki tudsz egyenlíteni.

Ez tartalmazza a dropship rendszer havidíját (5.000 Ft + ÁFA/hó) és a backend, számlázó szoftver havidíját (nettó 1.990 Ft + ÁFA/hó).

Egyáltalán nem probléma, ebben az esetben 3 lehetőséged van:

1. Hibrid modell: Egy webáruházon belül megjeleníted az összes terméket. Amennyiben a mi termékünkre érkezik rendelés, akkor azt a rendelést mi szolgáljuk ki, hogyha más beszállító termékére érkezik be rendelés, akkor azt a másik beszállítóval intézed. Probléma akkor merülhet fel, ha egy megrendelésen belül vesznek olyan termékeket, mely 2 beszállítóhoz is köthető. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy a viszonteladói felületünkön keresztül rendeld meg a terméket és Te intézed a termék kiszállítását a másik beszállító termékével együtt.

2. Külön webáruház: A mi termékeinknek egy teljesen külön webáruházat hozol létre. Így egyáltalán nem probléma, hogy több beszállító terméket is forgalmazod.

3. Hagyományos viszonteladói modell: A kutyubazar.hu weboldalon leadod a megrendelést és kiszállítjuk hozzád a terméke(ke)t. Ez esetben Neked kell intézned a csomagolást és a számlázást.
Amennyiben ebben a modellben gondolkodsz, nem szükséges jelentkezned a dropship programba! Szimplán regisztrálj viszonteladóként a kutyubazar.hu oldalon és rendelj nyugodtan!

Jelentkezésed után küldünk egy linket a részletes információkkal és ott meg is tudod majd rendelni ezeket a szolgáltatásokat! Nekünk csak egy admin hozzáférésre lesz szükségünk a webshopodhoz, hogy be tudjuk állítani a szinkronizációkat.

A programban csak a Skylon számlázó szoftvere használható, más számlázó szoftvert nem tudsz használni a programunkban. Tekintve, hogy a számlázás alapján történnek az elszámolások, így fontos, hogy egy szoftvert használjunk mindketten!

A termékek árát, szállítási és csomagolási költségeket és a beszedett utánvétet hetente egyszer, általában hétfőn, számoljuk el. Az elszámolásról itt találsz egy táblázatot, ami bemutatja az elszámolásunkat. 

A csomagküldést partnereink részére az MPL futárszolgálat végzi, kizárólag házhozszállítással.
Ennek díja br. 1867 Ft/csomag.
Így az ajánlott minimum szállítási díj br.1890 Ft.

Ismerd meg a termékkínálatot

Regisztráld webáruházad a Dropcatre

Jöhetnek a rendelések, minden mást intézünk helyetted

A Dropcat csapata

Első vállalkozásunkat több, mint 10 évvel ezelőtt, egy kanapéról építettük fel, mely mára több, mint 1 milliárd forint forgalmú webáruházzá nőtte ki magát, és mellette számos újabb projektbe fogtunk bele. Küldetésünknek tekintjük, hogy a mögöttünk kitaposott úttal, tapasztalatunkkal segítsük a hozzánk hasonló vállalkozó szellemű embereket.

Jakab László

Jakab László

Tulajdonos
Lakatos István

Lakatos István

Tulajdonos
Dimény-Tószegi Zsófia

Dimény-Tószegi Zsófia

Dropship Manager