Kiemelt partnereink Webáruházban az elsők

Munkánk során igyekszünk megbízható, szakképzett partnerekkel együttműködni, hogy a minőségi szolgáltatás garantált legyen!
Küldetésünk, hogy minden meglévő és leendő partnerünket hozzá segítsük ahhoz, hogy sikeres webáruház tulajdonosok legyenek. 
Mi az alábbi partnereket választottuk:

Az UNAS Magyarországon elsőként kínált előfizetői rendszerben komplett online értékesítési megoldást, amivel 2004-ben bevezette a bérelhető webáruház fogalmát a magyar piacra. A rendszer segítségével olyan folyamatosan fejlődő megoldást kap a felhasználó, amivel alacsony havidíj mellett magas funkcionalitású webáruházat tud üzemeltetni. A rendszerben működő webáruházak száma 2022 elejére meghaladta a 7500-at, a kezdetektől fogva a legnépszerűbb webáruházmotor Magyarországon.

Partnereink részére 10% kedvezményt biztosítunk! A kuponkódot kérd tőlünk!

A Shoprenter ökoszisztémával segítünk elindulni, növekedni és piacvezetővé válni.

Már induláskor egy professzionális webáruház rendszert biztosítunk, amely stabil alapot nyújt álmaid megvalósításához.

Növekedésedet több mint 5500 magyarországi webáruház tapasztalataira építve, stílusos megjelenéssel és sokszínű alkalmazásainkkal támogatjuk, hogy webáruházad éjjel-nappal bevételt termeljen. A finomhangolt automatizmusainkkal és szakértői hálózatunkkal megvalósíthatod egyedi elképzelésedet, hogy piacvezetővé válj.

Partnereink részére 10% kedvezményt biztosítunk! A kuponkódot kérd tőlünk!

Sok sikeres projektünk volt, de közülük is kiemelkedik a KütyüBazár.

Velük közösen fogalmazódott meg a probléma, hogy rengeteg ügyviteli rendszer van a piacon. De webáruházak részére nincs igazán megfelelő, mindegyik kompromisszummal jár és nehézkesen automatizálható.
Mára elmondhatjuk, hogy közel 50 cég, 350 főt meghaladó munkatársa használja napi szinten a Skylont! Melyet 4 fős dedikált programozói csapat fejleszt nap mint nap azért, hogy még tökéletesebb legyen, további 3 fő pedig az egyéb területekről gondoskodik.

Csapatunkra különösen büszke vagyok, hiszen egyénenként is kiváló szakembereket, együtt pedig még inkább. Lelkesedésük pedig évek óta töretlen!