Dropshipping Gyorsan Egyszerűen

Mit nyújt neked a dropship?

A dropshipping nagyszerű lehetőség a számodra, ha nem szeretnél a készletezéssel vagy csomagolással bajlódni. A minimális indulási költségek miatt kifejezetten vonzó lehetőség a kezdő vállalkozók számára. Ha olyan módot keresel, amellyel minimális erőfeszítéssel és többletköltség nélkül kereshetsz pénzt online, a dropshipping lehet a megfelelő választás vállalkozása számodra. 

Rendeléseidet online kezelheted, egy saját felületet kapsz, ahol belépve az aktuális rendeléseid pontos státuszát, valamint a raktárkészletet is figyelemmel követheted. Olyan érzés mintha itt lennél velünk, persze virtuálisan! 

A kidolgozásnál 4 szempontot tartottunk szem előtt:

✅ A partnerünk, azaz Te könnyen tudj nyereséges üzletet üzemeltetni.

✅ Az adminisztrációs munkád közelítsen a nullához!

✅ A rendszerünk bármilyen webshop rendszerrel összekapcsolható legyen, azért, hogy könnyen automatizálni tudjuk a rendelések, termékek, raktárkészletek, stb… szinkronizációját! Hogy ezek miatt Neked már egyáltalán ne kelljen aggódnod!

✅ Nem kell előre fizetned nekünk. A termékek árát, szállítási és csomagolási költségeket és a beszedett utánvétet hetente egyszer számoljuk el!

Maradtak kérdéseid?

Ahhoz, hogy dropship partner lehess az alábbi feltételek szükségesek:

  • Betöltött 18. életév
  • Egyéni vállalkozás, Kata vagy cég szükséges hozzá, mert kereskedelmi tevékenységet folytatsz a dropship szolgáltatással.

Lehetőséged van ingyenes kipróbálásra, ehhez kérj demo hozzáférést.
Ezzel már láthatod a teljes termékkínálatot, az ajánlott eladási árakat és korlátozottan hozzáférhetsz tudásanyagainkhoz is.
Ha megtetszett a rendszer és csatlakoznál hozzánk partnerként is, akkor ezt a partner regisztrációval teheted meg.
A regisztrációt követően e-mailben elküldjük neked a hozzáférést a vállalatirányítási rendszerünkhöz, amivel már tudjuk fogadni az éles megrendeléseidet.

Az első számlát a vállalatirányítási rendszerünkhöz tartozó hozzáféréssel együtt kapod meg. Amennyiben mégis meggondolod magad, az előfizetésed bármikor lemondhatod!

A demo felületünkre a regisztráció ingyenes.
A partnereinknek a havidíj nettó 6.990 Ft + ÁFA, amit egy biztonságos, SimplePay linken keresztül ki tudsz egyenlíteni.

Ez tartalmazza a dropship rendszer havidíját (5.000 Ft + ÁFA/hó) és a backend, számlázó szoftver havidíját (nettó 1.990 Ft + ÁFA/hó).

Egyáltalán nem probléma, ebben az esetben 3 lehetőséged van:

1. Hibrid modell: Egy webáruházon belül megjeleníted az összes terméket. Amennyiben a mi termékünkre érkezik rendelés, akkor azt a rendelést mi szolgáljuk ki, hogyha más beszállító termékére érkezik be rendelés, akkor azt a másik beszállítóval intézed. Probléma akkor merülhet fel, ha egy megrendelésen belül vesznek olyan termékeket, mely 2 beszállítóhoz is köthető. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy a viszonteladói felületünkön keresztül rendeld meg a terméket és Te intézed a termék kiszállítását a másik beszállító termékével együtt.

2. Külön webáruház: A mi termékeinknek egy teljesen külön webáruházat hozol létre. Így egyáltalán nem probléma, hogy több beszállító terméket is forgalmazod.

3. Hagyományos viszonteladói modell: A kutyubazar.hu weboldalon leadod a megrendelést és kiszállítjuk hozzád a terméke(ke)t. Ez esetben Neked kell intézned a csomagolást és a számlázást.
Amennyiben ebben a modellben gondolkodsz, nem szükséges jelentkezned a dropship programba! Szimplán regisztrálj viszonteladóként a kutyubazar.hu oldalon és rendelj nyugodtan!

Jelentkezésed után küldünk egy linket a részletes információkkal és ott meg is tudod majd rendelni ezeket a szolgáltatásokat! Nekünk csak egy admin hozzáférésre lesz szükségünk a webshopodhoz, hogy be tudjuk állítani a szinkronizációkat.

A programban csak a Skylon számlázó szoftvere használható, más számlázó szoftvert nem tudsz használni a programunkban. Tekintve, hogy a számlázás alapján történnek az elszámolások, így fontos, hogy egy szoftvert használjunk mindketten!

A termékek árát, szállítási és csomagolási költségeket és a beszedett utánvétet hetente egyszer, általában hétfőn, számoljuk el. Az elszámolásról itt találsz egy táblázatot, ami bemutatja az elszámolásunkat. 

A csomagküldést partnereink részére az MPL futárszolgálat végzi, kizárólag házhozszállítással.
Ennek díja br. 1867 Ft/csomag.
Így az ajánlott minimum szállítási díj br.1890 Ft.