Kik vagyunk?
Dropshipping Gyorsan Egyszerűen |

Első vállalkozásunkat több, mint 10 évvel ezelőtt, egy kanapéról építettük fel, mely mára több, mint 1 milliárd forint forgalmú webáruházzá nőtte ki magát, és mellette számos újabb projektbe fogtunk bele. Küldetésünknek tekintjük, hogy a mögöttünk kitaposott úttal, tapasztalatunkkal segítsük a hozzánk hasonló vállalkozó szellemű embereket.

Jakab László

Jakab László

Tulajdonos
Lakatos István

Lakatos István

Tulajdonos

2010-ben elindított KütyüBazár kezdeti éveiben megtapasztaltuk, hogy milyen nehéz fenntartani egy raktárat, azt megfelelően működtetni, hogy a legjobban kiszolgáljon minket, mekkora felelősség embereket foglalkoztatni, összehangolni a munkafolyamatainkat a futárszolgálattal. Az elmúlt évekre azonban már egy jól kiépült rendszerrel, egy 1800 m2-es raktárból szolgáljuk ki vásárlóinkat, hatalmas árukészlettel, széles kínálattal. 
Éppen ezért ötlött fel bennünk a gondolat, hogy itt az ideje, hogy segítsük a hozzánk hasonló vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen indítanák el álmukat, de félnek a kezdeti nehézségektől. 
Velünk éveket spórolhatsz, hiszen nem kell a piszkos munkával foglalkoznod, ezt elintézzük helyetted mi! Így azzal tudsz foglalkozni, ami egy igazi vállalkozó dolga: az üzlettel. 
Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy leendő partnereink helyébe képzeltük magunkat (hiszen ez könnyen ment), és ennek megfelelően szabtuk meg ajánlatainkat, termékeink árazását. 
Ha annak idején lett volna valaki, aki ehhez hasonlóan megfogja a kezünket és segítséget nyújt a logisztika területén, egész biztosan hamarabb jutottunk volna el a webáruház mai szintjére.