• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • 2 darabos erős fényű bicikli lámpa szett

2 darabos erős fényű bicikli lámpa szett

3,590.00 Ft

Cikkszám: SEO-4019 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Erős LED fénnyel!
 Kerékpárosoknak kötelező kellék!
 Elemmel működik!
A 2 darabos erős fényű bicikli lámpa szett egy kiváló minőségű és megbízható világítási megoldás, amely biztonságosabbá teszi biciklizésedet éjszaka és rossz látási viszonyok között. Ez a praktikus lámpa szett két erőteljes lámpát tartalmaz.
Az integrált fejlett LED technológia lehetővé teszi a hosszú élettartamú és magas fényteljesítményű világítást. A lámpák kiváló látást nyújtanak, így könnyen felfedezheted az utat és észlelheted a lehetséges veszélyeket. A lámpák ergonomikusan tervezettek, hogy könnyen felszerelhetők legyenek a bicikli kormányára és a vázra. A kiváló minőségű anyagokból készültek, ami megvédi a lámpákat az esetleges ütésektől és ütközésektől.
A lámpákat könnyen kezelheted egyetlen gombnyomással. Az egyszerű működtetés lehetővé teszi, hogy könnyedén váltogathass a különböző világítási módok között, például a folyamatos fény és a villogó fény között. A lámpák AAA elemmel működnek. 
A 2 darabos erős fényű bicikli lámpa szett ideális választás mindazoknak, akik aktívan bicikliznek éjszaka, korán reggel vagy alacsony fényviszonyok között. A lámpák erős és hatékony fényt biztosítanak, ezáltal biztonságosabbá téve a biciklizést a sötétben.
Szerezz be egy szettet és garantáltan növeld a láthatóságodat és a biztonságodat a közlekedésben!
Termék tulajdonságai:
Működése: 6 x AAA Micro 1,5 V elemmel (az elemek nem a csomag tartozékai)
Mit rejt a termék csomagolása?
2 darab erős fényű bicikli lámpát.

További információk

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár